Sommersjov i Vest

Nomineret af: Chamilla Faust Østergaard

Sommersjov i Vest er en lille forening, der gennem mange år, for meget små midler, har arrangeret en uge med spændende aktiviteter for skoleelever fra 0.-9. klasse fra Ulfborg og Staby skoler.

Aktiviteterne ligger altid i den første uge af skolernes sommerferie. Aktiviteterne er enten gratis eller med en meget lille egenbetaling, så det er muligt for alle at finde en eller flere aktiviteter, der er råd til at deltage i.
Det er foreningen der henover året planlægger aktiviteterne, laver alt det praktiske omkring afviklingen af ugen og finder alle de øvrige frivillige, der er brug for, for at Sommersjov i Vest kan løbe af stablen.

Jeg nominerer foreningen, fordi jeg synes, at den på trods af sin ringe størrelse, hvert år formår at skabe en sjov uge med vidt forskellige aktiviteter, som rigtig mange børn i lokalområdet har glæde af.
Jeg nominerer også foreningen, fordi jeg synes, at dens arbejde er med til at vise, at man ved engagement, kreativitet, vilje og hjælpsomhed kan skabe noget godt, selvom man ikke har en stor sækfuld penge i baghånden.
122
443

Afstemningen er afsluttet.