ROK Ringkøbing Rideklub

Nomineret af: Gitte Riis Jensen

2022 har været et år, hvor klubben har kæmpet med alt hvad de frivillige og klubbens medlemmer har kunnet trække. Det har krævet kampe og utallige timer både fysisk i klubben, men også i fritiden i hjemmene. Der er kommet flere frivillige i klubben og det betyder alt. Vi har pt.ca 200 medlemmer i klubben.
2022 har været året hvor der har været kæmpet for at beholde vores elskede elevskole. Der har været fællesspisninger, der har været islænder julestævne og andre ridestævner, der har været ridelejre, der har været fastelavns springstævne, der har været glidebane om sommeren og meget andet sjovt, som vi er fælles om.
Derudover er der startet kæpheste hold op, for at gøre noget mere for fællesskabet i klubben, samt at tilbyde flere ting til områdets børn og unge. Vi har haft borgere fra MSM på besøg, og givet dem en mulighed for at prøve at være en del af vores rideskole. Vi har haft et forlag ude, der har taget billeder af vores kæpheste hold, og billederne er nu med i en bog, som skal bruges som letlæsningsbog i indskolingen.
For at gøre mere opmærksom på klubben, og for at skaffe midler til elevskolen, har vi også haft ponytræk for turister. Vores elever har også bidraget med salg af diverse ting, for at hjælpe klubben. Der er blevet lavet ny hjemmeside, og der er blevet indkøbt nye elevheste. Så jeg synes at klubben fortjener en håndsrækning fordi uden alt den hjælp der har været givet i 2022, så tror jeg ikke der havde været en rideklub i dag. De frivillige i klubben og klubbens medlemmer har været fantastiske hele året.

Det skal de fordi de har nogle gode og meget tålmodige undervisere, er god til alle børn selv børn med særlige behov min søn som har mild autisme og adhd, som fald af hesten efter 4 gange gav de sig tid til at gøre det i hans tempo så han kom tilbage på hesten igen. de underviser gerne i de samme ting giver sig tid til spørgsmål i og uden for undervisningen viser masser af overskud over for alle også os forældre som ikke har forstand på alt det med hest der er plads til alle om man er ny med hest eller helt uerfarende som
1660
4731

Afstemningen er afsluttet.