Center Bakkehusets venner

Nomineret af: Lise Bych Ebbensgaard

Center Bakkehusets venner arbejder - sammen med pårørenderådet på Center Bakkehuset - for at bidrage til en meningsfuld hverdag for beboerne på stedet.

Beboerne er voksne med udviklingshæmning, autisme, multihandicappede og døvblindefødte. De nogle af kommunens allersvageste borgere, der alle har brug for de mange små glæder og oplevelser i hverdagen.

Efter et par tunge corona-år er der atter kommet gang i foreningen. Der arbejdes med fundraising, der senest har kastet en kørestolscykel af sig og kickstartet der, der over tid kan blive en sanse-og musik-legeplads.

Center Bakkehusets venner arrangerer også temadage og kurser, der kan styrke pårørende i en udfordrende og livslang rolle - temadage hvor vi også gerne slår dørene op, så flest mulige pårørende indenfor Handicap og Psykiatri kan få gan og glæde af temadagene, og får mulighed for st tage del i et netværk med ligestillede.

En stemme på Center Bakkehusets venner - og en placering i top 5 vil være et kæmpe boost til en lille forening ned meget på hjerte!
85
607

Afstemningen er afsluttet.