Bushido Karate Ringkøbing

Nomineret af: Rene Bremer Sinkbæk

Jeg ønsker at indstille Bushido Karate Ringkøbing, for at have skabt en forening, som via deres Kampsport, er med til at give børn og voksne, en fantastisk både fysisk og mental træning.
De har fyldt et tomrum der har været i Ringkøbing længe, med hensyn til Kampsport, og de består af nogle fantastiske træner, som formår at give et stort fællesskab blandt deres elever, samt give dem en topprofessionel træning.
De går meget op i fællesskabet på holder, og bruger meget tid, på at eleverne har det godt indbyrdes, og at alle føler sig velkommen, uanset motions niveau, alder eller køn.
På kun 1 1/2 år er det lykkes folkene bag Bushido Karate Ringkøbing at skabe en forening i så stor vækst, at de allerede må lukke for tilmeldinger til Karate, grundet rammer og træner.
De startede med at have knap 20 elever fordelt på børne og voksne hold, har formodet at vokse, så kraftigt at de p.t. ikke kan tage flere ind på børneholdet. De har over 50 medlemmer i dag, og der er flere på venteliste til en plads.
Elever strækker sig fra 5 år op til 50+
De har også afholdt gradueringer, hvor deres elever har kunne vise deres teknikker, overfor udefra kommende dommere, og deres præstationer har været i top. De formår også at give ansvar til deres elever, så eleverne også hjælper til med træningen af de ny ankommende. Til den første graduering var der 17 elever, til den anden graduering var tallet steget til 34 elever.
De har også haft deres elever til en trænings camp, hvor de indtog Ringkøbing skole afd. Rindum i en weekend, og inviteret træner fra både Sverige og Tyskland, til at komme og undervise eleverne.
De har tit arrangementer for eleverne som strækker sig ud over træningen, for at opbygge fællesskabet på holdet. De har også mange forældre som bakker op med kørsel samt diverse tjanser til arrangementer.
I slutningen af 2022 arrangeret de et større karate stævne igen på afd. Rindum, hvor der kom 140 startere med deltagelse fra flere Danske klubber og Svenske.
De er stadig en ung forening, og mangler midler til at købe trænings udstyr, kamp arealer mm. Så derfor ville det være dejligt, hvis flere mennesker ville anerkende deres indsats ved at stemme på dem.
Jeg har selv en datter på 9 som har trænet Karate hos dem siden februar 2022, som er blevet tager super i mod fra dag et, og hun elsker træningen og det fællesskab som de har formodet at skabe bland alle elever.
Jeg vil anbefale man går ind på Facebook og ser deres side:
https://www.facebook.com/BushidoKarateDenmark

De fortjener anerkendelse for den store indsats de har gjort i Ringkøbing.
På forhånd tak fordi du valgte at klikke ind på denne forening, og jeg håber på at få din støtte til denne forening.
109
608

Afstemningen er afsluttet.