Å-Center Syds Venner

Nomineret af: Preben Holm

Stem på os – vi prøver på at gøre en forskel for en ellers udsat borgergruppe – og mangler møbler til vores kolonihavehus.
Som frivillig i en forening bidrager vi alle til at gøre noget for andre. I Å Center Syds Venner, som er en 100% frivilligbåren Venneforening, prøver vi på at gøre en forskel for 180 voksne udviklingshæmmede i Å-center Syd.
Lige nu er vi tæt på målet for vores hidtil største ønske – en Kolonihave og et nyt Kolonihavehus – et projekt til kr. 700.000, - som vi nu opfører uden kommunalt tilskud og gæld, men skaffet via lokale fonde m.m.
Men vi kunne godt bruge et tilskud til køb af inventar til vores nye kolonihavehus (møbler, TV m.m.)
Med vores kolonihave, tror vi på, at vi kan være med til at øge livskvalitet og livsglæde for en ellers udsat borgergruppe. Vi vil øge borgerne lyst, til ugentlige motionsture fra Å-Center Syd og ud til kolonihaven. Det vil være et vigtigt skridt mod en sundere livsstil for flere af borgerne. Det vil også være en gave for mange af de udviklingshæmmede som synes, at særligt. weekenderne kan være lange & kedelige. Her kan vi fremover tilbyde søndagskaffe i kolonihaven.
I kolonihaven, vil vi bringe borgernes ressourcer og sociale kompetencer i spil.
Med kolonihaven kan de udviklingshæmmede få jord under neglene, frisk luft, nye venner, og motion på vejen frem og tilbage
Et godt fællesskab
I foreningen arbejder vi på at gøre inklusion og synlighed af udviklingshæmmede i det øvrige lokalsamfund til noget naturligt. Vi vil invitere vores naboer og socialt udsatte fra andre foreninger til at benytte stedet, så vi på den måde skaber nye kontakter. Det vil skabe forståelse på tværs forskellighed.
Vil du hjælpe os i Vennerforeningen, så vi kan få inventar til vores kolonihavehus – så giv os din stemme
172
698

Afstemningen er afsluttet.